Cumbre del Sol

Urbanisatie Cumbre del Sol: een impressionante, natuurlijke enclave uitkijkend over de Middellandse Zee

In het meest oostelijke punt van de provincie Alicante, Spanje, ligt de urbanisatie Cumbre del Sol. Onze bewoners en gasten zijn de eersten om elke ochtend de zon te begroeten wanneer zij majestueus opkomt over het rustige, kristalheldere water van de Middellandse Zee.

Vanaf ons uniek uitkijkpunt, op de hoogste punten van het dorp Benitachell, biedt de Cumbre del Sol panoramische zichten over de zee en de natuurparken die ons omringen vanaf Jávea tot Moraira.

Ontdek ons exclusief resort in de Costa Blanca met zijn luxueuze, hypermoderne  appartementen en villa's, sport- en vrijetijdsfaciliteiten en dienstenaanbod bestemd voor de gelukkigen die de Cumbre del Sol hun thuis kunnen noemen. 

Ontdek meer informatie

Urbanisatie Cumbre del Sol

Cumbre del Sol heeft een oppervlakte van  3.7 miljoen m² en de meest ongerepte kustlijn van Spanje.
Alle aspecten van ontwerp en constructie werden beoogd met het objectief de maximum aan comfort en de beste service te bieden aan zijn residenten en bezoekers, met respect voor de omliggende beschermde natuurgebieden en het integreren van groene zones. Onze infrastructuur en dienstverlening zijn ongeëvenaard.

Vastgoedaanbod Cumbre del Sol

Stel u voor dat u elke ochtend ontwaakt met zicht op één voor een van de meest fantastische panorama's ter wereld.
Vanaf de bergwand waar het exclusieve Cumbre del Sol resort ligt, kan die droom waarheid worden.
Of u nu een luxe vakantieappartement in Spanje wilt kopen of op zoek bent naar een exclusieve villa om het hele jaar door te verblijven, met het onroerend goed van Cumbre del Sol zult u zich thuis voelen.

https://cms.vapf.com/img/data/cms/Propiedades%20Inmobiliarias%20-%20home.jpg
https://cms.vapf.com/img/data/cms/Vivir%20CostaBlanca.jpg

Wonen in de Costa Blanca

Of u nu een paar dagen van rust wilt genieten, een vakantie, een seizoen of het hele jaar in een residentie in Benitachell, Cumbre del Sol zal aan al uw verwachtingen voldoen.
Golfers, duikers, natuurliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een zonnig klimaat vindt op enkele minuten van een handvol prachtige plaatsen aan de Costa Blanca.

Grupo VAPF

Bij het kopen van een woning aan de Costa Blanca zijn de referenties van het promotorbedrijf uiterst belangrijk.
De VAPF-groep bouwt sinds 1963 eersteklas woningen in het noorden van de Costa Blanca en heeft meer dan 8.000 woningen in het gebied verkocht.
Lees meer over onze benadering van verantwoorde en duurzame ontwikkeling van onroerend goed, evenals over de projecten die we hebben ontwikkeld.

Grupo VAPF el promotor de cumbre del Sol
https://cms.vapf.com/img/data/cms/Alquileres%20Vacacionales%20-%20Home.jpg

Vakantieverhuur

Voor korte verblijven, of voor degenen die het gebied willen leren kennen, bieden wij in de urbanisatie Cumbre del Sol een breed scala aan vakantieverhuur aan de Costa Blanca.
Je dagen zullen gevuld zijn vol avonturen terwijl je de unieke locaties verkent die ons luxueuze resort omringen, zoals het natuurpark Granadella, het strand van Cala del Moraig of het strand van Portet de Moraira.

Blogs de cumbre del sol

Voor meer informatie, stel ons uw vraag of het vastgoed dat u interesseert. Ons team zal u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

U kunt ons ook bereiken via telefoon +34 965 734 017

 

+ Informatie